13.1 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

La un pas de tragedie în vestul țării. Cum s-a încheiat disputa între doi vecini

Un bărbat de 48 de ani din Reșița a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, în urma unei altercații spontane, l-a înjunghiat pe un vecin în zona pieptului.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, în jurul orei 00.00, în holul blocului nr. 2 de pe strada Petru Maior din municipiul Reşiţa. „Pe fondul unui conflict spontan, C. M., în vârstă de 48 ani, l-a lovit o singură dată cu un obiect tăietor/înțepător în zona pieptului pe vecinul său H. D., în vârstă de 54 ani, agresiune în urma căreia a suferit o plagă înjunghiată toraco-abdominală”, a transmis Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Pe numele agresorului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 8 ianuarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Sursa: https://resita.ro/

Alte subiecte :

Citește și :