La un pas de tragedie! Ce-a găsit o femeie din vestul țării în lipiile cumpărate, a șocat-o

452

O femeie a postat pe site-ul de socializare Facebook faptul că în două lipii pe care le-a cumpărat de la o patiserie din municipiu a găsit cioburi.

Femeia, din Arad, spune că tatăl ei s-a și tăiat la limbă, când a muşcat din ele. „Savurând nişte lipii… Am găsit nişte cioburi de sticlă!!! Şi în 2 lipii diferite!!! Nici nu vreau să mă gândesc de îi dădeam şi copilului! E inadmisibil… Lipii cumpărate ieri (n.r. vineri) poate găsiți şi voi surprize. Domnii angajati refuză vehement să contacteze patronul. Oricum va avea o reclamaţie la OPC, întrucât putea fi o tragedie, neglijența lor!”, este mesajul postat de arădeancă alături de două fotografii. Femeia a precizat în mesaj că patiseria se află pe strada Andrei Şaguna.

Postarea a strâns zeci de cometarii pe Facebook printre care un domn ce se dă drept angajat a scris următorul mesaj: „sunt acolo de 5 ani si va dati seama ca, cunosc toți clientii dar sa presupunem ca mi-ati scăpat..cum se face ca doar la dvs din 40 de lipii scoase odată, presupunând ca în făină ar fi fost acea sticlă, având în vedere ca noi nu folosim nimic din sticlă, exact în acele doua lipii ale dvs s-a nimerit sa fie acele cioburi presupunand totusi imposibilul, pentru credibilitatea dvs ne puteti arată si noua un bon fiscal doveditor?”. Mesaj care a fost criticat de către ceilalţi participanţi la discuţia online.

sursa text si foto: ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.