La ultima reprezentație a anului de pe Păltinișanu

135

Ultima partidă de Liga I din acest an găzduită de arena Dan Păltinișanu are loc vineri, ora 17. ACS Poli susține ultima confruntare pe teren propriu a anului în compania lui FC Voluntari.

Violeții se despart vineri de puținii lor fani în confruntarea cu ilfovenii. Este ultima confruntare a timișorenilor pe teren propriu pentru că celelalte trei deluri presupun tot atâtea deplasări, la Afumați, Steaua și Târgu Mureș.

”Este ultimul meci din acest an în fața propriilor suporteri, de aceea ne dorim foarte mult să câștigăm. Sunt convins că băieții vor da totul pe teren să obținem victoria, asta ne-ar bucura și ne-ar da un suport real pentru viitor. Întâlnim un adversar  bun, să nu uităm că ne-au bătut măr în ultimele noastre deplasări la Voluntari”, a punctat antrenorul Ionuț Popa cu trimitere la 1-4 din tur sau 0-5 din primăvară.

Pentru Poli este ocazia bună de a aduna puncte prețioase care să o apropie de grupul din față. Ca de obicei infirmeria bănățenilor este destul de aglomerată, Cânu, Novak și Pedro Henrique fiind indisponibili iar căpitanul Croitoru e incert.

Marcatorul dublei din disputa de la Cluj, Octavian Drăghici, a făcut și el o scurtă avancronică a meciului de mâine: ”Un meci greu, cu o echipă bună, cu jucători experimentați. Au un mijloc foarte valoros, cu fotbaliști precum Cernat, Marinescu și Novac. Sperăm să învingem, să ne continuăm seria bună până la sfârșitul acestui an”.

Partida dintre ACS Poli și FC Voluntari e programată vineri, 9 noiembrie, ora 17, pe stadionul Dan Păltinișanu, și contează pentru etapa a 21-a din Liga 1. Prețurile tichetelor sunt cele anunțate în acest sezon: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje.

 

LĂSAȚI UN MESAJ