La Timişoara se strâng, din nou, dopuri pentru o cauză nobilă. Cum va fi ajutat un tată fără picioare

2958

Inginerul Octavian Stana continuă campania „Dopuri…pentru o cauză” şi în acest an. Tânărul din Timişoara spune că, în această lună, a început episodul patru al acţiunii organizate cu scop caritabil.

De data aceasta, capacele din plastic pe care oamenii sunt încurajaţi să le colecteze vor ajuta un bărbat fără picioare, tată a doi copii. Toate dopurile strânse vor fi vândute unui centru de colectare, iar cu banii adunaţi, iniţiatorul campaniei speră să-i cumpere lui Paul Vasile Sandu, în vârstă de 39 ani, un scaun cu rotile sau proteze, în funcţie de indicaţiile medicului.

În urma cu 23 ani, în 1993, Paul Vasile Sandu fugea după tren pentru a merge la şcoală şi din pricina peronului acoperit cu puţină zăpadă, el alunecă sub roţile trenului care îi retează ambele picioare. De atunci, datorită prietenilor care i-au fost alături, a reușit să treacă mai ușor peste acest necaz şi aşa a reușit să își refacă viaţa şi astfel încetul cu încetul a reuşit să redevină independent„, spune Octavian Stana.

Informaţii despre cum se colectează capacele de plastic sunt disponibile AICI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ