La Timişoara se ridică şi căruţe

242

La Timişoara se ridică şi căruţe, nu doar maşini. Poliţiştii locali au sarcini să îi caute pe cei care circulă cu astfel de vehicule pe drumurile publice, să îi amendeze şi să îi lase fără căruţe. Asta pentru că circulaţia pe drumurile publice fără aviz de la autorităţi este infracţiune.

“În cursul zilei de ieri, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, aflați în patrulare în zona Calea Moșniței, au depistat un bărbat care se deplasa cu căruța fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei. Mai mult, cel în cauză transporta deșeuri pe care intenționa să le depoziteze pe marginea drumului. Acesta a fost sancționat conform HCL 251/2002 modificată, cu amendă de 300 de lei, fiind solicitat sprijinul reprezentanților SDM care au sosit la fața locului cu utilaje pentru ridicarea căruței, care a fost transportată ulterior la depozitul din Calea Șagului nr. 47”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Dacă proprietarul doreşte acum să îşi recupereze căruţa trebuie să achite amenda, dar şi taxele de depozitare către SDM, la fel ca în cazul maşinilor. Poliția Locală atrage încă o dată atenția că va continua aceste acțiuni de ridicare a căruțelor deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale care interzic circulaţia în oraş a acestor vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ