La Teatrul Merlin sania vine pe drum cu sau fără zăpadă

414

Decembrie e luna în care toată lumea vrea să se bucure şi să fie fericită. Pare uşor, dar, din păcate, nu e întotdeauna aşa!

Diana Boboc, actriţă şi regizoare a Teatrului pentru Copii şi Tineret Merlin, a pus la cale un spectacol, pentru copiii mari şi mici, care vorbeşte despre bunătate şi despre bucuria de a dărui: „VINE O SANIE PE DRUM”. Premiera acestuia va avea loc duminică , 11 decembrie 2016, de la ora 11.00, la sediul teatrului ,de pe Bulevardul Regele Carol I , nr. 3.

„În vremea sărbătorilor de iarnă, un băieţel se plimba pe străzile oraşului, învârtind o flaşnetă veche. În plimbarea lui se întâlneşte cu o fată, care crede încă în Moş Crăciun şi îl invită pe băieţelul cu flaşneta la ea acasă. Acolo, bunicuţa fetei le va povesti tuturor copiilor prezenţi de ce există Moşul cel darnic şi cum se face că orice copil, din orice loc al lumii, poate cere Moşului să-i împlinească cea mai ascunsă dorinţă a sufletului său”, cam asta e, pe scurt, povestea, spune Diana Boboc.

La premieră şi la spectacolele din luna decembrie vor participa copiii Cristi Berceanu, Lara Albu, Ema Albu, Petra Muntean, Vlad Nistor, Andrei Braşoveanu şi Alexandra Cristescu, care sunt elevi la Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara.

Scenariul și regia artistică: Diana Boboc
Scenografia: Bajko Attila
Păpușile: Eva Lihor Laza
Muzica: Marius Mihalca
Coregrafia: Mădălina Ghițescu, Diana Boboc
Distribuția: Roxana Maniu, Doru Maniu, Cecilia Rodean, Mădălina Ghițescu, Radu Popescu,
Diana Boboc, Cristina Vânt
Înregistrări audio: Copii- Ema Tanța, Denisa Belean, Petronia Belean, Darius Dragoș
Soliști- Marius Mihalca, Tina Verlan
Text cântec Poveste cu Moș Crăciun- Ștefan Goanță
Durata spectacolului : 50 minute
Vârsta recomandată: 4+

După premiera de duminică, 11 decembrie 2016, spectacolul „Vine o sanie pe drum” se va juca în 15 decembrie, de la ora 17.00, pe scena din Piata Operei , şi apoi duminică , 18 decembrie, din nou la sediu, de la orele 11.00 şi 12.30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ