La Reșița, Moș Nicolae vine cu un inedit Târg de Crăciun – video

714

Municipalitatea promite că cea de-a 2-a ediție a ”Târgului de Crăciun din Reșița” va fi una ”de poveste” menită să le ofere tuturor celor care îl vor vizita momente inedite.
Târgul de Crăciun se va inaugura în 6 decembrie, de Moș Nicolae, de la ora 17.00 și se va încheia în 6 ianuarie 2018. Această ediție reunește expozanți și producători din județ și din țară, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul scenografic și de iluminat este unul deosebit.
Amenajarea, în premieră, a Centrului Civic, va cuprinde căsuțe cu produse de artizanat și produse tradiționle, dar  și spații dedicate exclusiv copiilor: Atelierul lui Moș Crăciun, Canapeaua Moșului, ateliere unde copiii vor avea diverse activități creative,  zonă de joacă pentru copiii cu  trenuleț și carusel.
Reprezentanții Primăriei precizează că ornamentele cu care va fi amenajat centrul Reșiței sunt noi, iar toți cei dornici să rămână cu o amintire se pot bucura de un inedit colț foto cu tematică de sărbători.
Pe scena amplasată în Piața 1 Decembrie 1918 vor fi prezente, timp de 20 de zile,  școlile din municipiu, fiecare cu programe artistice diferite, cluburi sportive, culte religioase și asociații de cultură din oraș, din țară și străinătate, iar în fiecare sâmbătă reșițenii vor avea parte de concerte susținute de artiști români în vogă.
Pe toată perioada ”Târgului de Crăciun din Reșița”, municipalitatea va pune la dispoziția reșițenilor ”autobuzele moșului”, două curse speciale de transport în comun, gratuite, care vor circula din oră în oră, zilnic, între orele 16.00-21.00, înspre și dinspre Centrul Civic și toate cartierele municipiului, mai susțin reprezentanții Primăriei Reșița.

sursa foto: Deschide Reșița

LĂSAȚI UN MESAJ