La loc comanda! Dan Alexa rămâne pe banca Politehnicii

98

Deși a anunțat, imediat după finalul eșecului suferit la Mioveni (0-4, n.red.) în etapa a patra a play-off-ului ligii secunde, că nu va mai conduce echipa timișoreană, Dan Alexa a fost întors din drum de conducerea clubului și va mai rămâne la cârma echipei până la finele sezonului.

Reprezentanții Universității Politehnica și cei ai Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria” și-au anunțat suportul pentru Alexa, în ciuda parcursului modest din această fază a campionatului, în care ASU Politehnica a strâns doar un punct și a marcat doar un gol în cele patru etape scurse din play-off. ”

„Reprezentanții Universității Politehnica Timișoara și ai Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” implicați în conducerea clubului au hotărât, în urma unei ședințe de urgență, reconfirmarea lui Dan Alexa în funcția de antrenor principal al echipei, până la încheierea acestui sezon. Apreciem în acest fel munca pe care Dan a depus-o, alături de noi, în închegarea unei echipe competitive pentru acest an de Liga a II-a, în care obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins.

Referitor la parcursul sportiv din ultima perioadă, suntem în asentimentul tuturor și considerăm că trebuie să existe schimbări pe toate planurile, începând cu cel al determinării și atitudinii în joc. În acest sens reafirmăm poziția staff-ului tehnic, acesta având libertatea de a face orice schimbări consideră necesare pentru urmărirea obiectivului stabilit: promovarea în Liga I”, este comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării.

Vă reamintim, ieri, Dan Alexa anunțase că „face un pas în lateral”, după înfrângerea suferită la Mioveni. „Eu o să fiu alături de Poli în toate variantele, repet, Poli nu înseamnă nici Alexa, nici x, nici y. O să ajut cu ce pot. O să fiu aproape de ei. M-am legat sufleteşte mai mult, pentru că sunt nişte oameni care ajută echipa. Poli îşi va vedea de drum şi sperăm să readucem Poli cândva în prima ligă.

Ce e cert e că am făcut un pas lateral, o să rămân alături de Poli, doar că am luat o pauză pentru că în orice variantă, aşa cum e logic, după o asemenea înfrângere şi un obiectiv aproape compromis sunt cele două variante de care am spus…”, declarase, aseară, tehnicianul de 41 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ