La frontierele din vestul țării se asigură permanenţa cu personal medical de specialitate

74

O comisie de specialişti privind gestionarea situaţiei create de noul coronavirus a fost constituită la nivelul judeţului Caraş-Severin, asigurându-se personal medical de specialitate, în permanenţă, la punctele de trecere a frontierei, atât terestru, cât şi fluvial.

„La nivelul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin, prin dispoziţia directorului executiv, Dănilă Miloş, vizând metodologia de supraveghere a infecţiei umane cu noul coronavirus, a fost constituită o comisie de specialişti privind gestionarea situaţiei create în urma apariţiei în Europa, cu precădere Italia, acolo unde există o numeroasă populaţiei românească, a cazurilor de contaminare cu noul coronavirus”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin, Daniel Botgros.

În acest context, DSP Caraş-Severin a asigurat şi asigură în continuare permanenţa la punctele de trecere a frontierelor – Naidăş, terestru, şi Moldova Nouă, fluvial, prin personal de specialitate, medici şi asistenţi medicali, dotaţi cu echipamentele necesare. Același lucru se întâmplă și în județul Arad, la punctele de trecere ale frontierei.

LĂSAȚI UN MESAJ