La finalul unei campanii electorale palide, candidaţii la funcţia de primar al Timişoarei au şansa de a prezenta soluţii, într-o dezbatere transmisa live

2246

Toţi cei 11 candidaţi la funcţia de primar al Timişoarei au fost invitaţi la o dezbatere publică organizată de jurnalişti, cu suportul Academiei de Advocacy. Evenimentul va avea loc în 31 mai, începând cu ora 11, la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, care asigură suportul logistic independent.

Dezbaterea publică va fi transmisă online via youtube, la adresa https://youtu.be/ja2wI9BjpYI, şi va putea fi vizualizată de orice cetăţean interesat.

Jurnaliştii vor pregăti 3 întrebări pentru candidaţi, fiecare urmând să răspundă în limita a 2 minute/întrebare. Întrebările jurnalitilor vor fi transmise candidaţilor cu cel mult 24 de ore înaintea evenimentului. De asemenea, jurnaliştii vor pregăti câte o întrebare surpriză pentru fiecare candidat, aceasta urmând să fie trasă la sorţi cu 30 de minute înaintea evenimentului. Temele întrebărilor vor acoperi domeniile: traficul în Timişoara, Timişoara Capitală Culturală Europeană, reabilitarea clădirilor istorice, reţeaua de sănătate de subordonare locală.

Banatul Azi va fi reprezentat la dezbatere de colegul nostru Adrian Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ