La Dumbrăvița se vrea promovarea! Încă un fotbalist cu experiență a semnat cu alb-verzii!

273

După evoluția bună din turul campionului și campania de transferuri din această iarnă, pentru ACS Dumbrăvița câștigarea seriei a IV-a din Liga 3 devine o țintă clară. Înainte de plecarea spre cantonamentul din județul Bihor, nou-promovata Dumbrăvița a obținut semnătura lui Albert Voinea, Alexandru Birău și Ionuț Boancă, iar la sfârșitul săptămânii încă un fotbalist cu nume a semnat pentru alb-verzi.

Este vorba de Adrian Poparadu, un mijlocaș în vârstă de 31 de ani. Timișoreanul Poparadu este produsul centrului de copii și juniori a Politehnicii, astfel că în 2006 a semnat cu echipa mare, iar debutul s-a produs în 2007, chiar la un meci cu marea rivală UTA Arad. A fost jucătorul alb-violeților până în 2012, chiar dacă a fost împrumutat rând pe rând la FCM Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău și CS Otopeni, a apucat să joace foarte mult și pe stadionul Dan Păltinișanu, astfel a adunat peste 50 de meciuri în Liga1. În 2012 s-a alăturat proiectului ACS Poli Timișoara, iar în 2017 s-a transferat la rivala ASU Politehnica Timișoara, pentru care a evoluat până la sfârșitul anului trecut.

Sorin Bălu, antrenorul principal al dumbrăvițenilor îl cunoaște foarte bine pe Poparadu, având în vedere că au lucrat împreună la ACS Poli în celebrul sezon 2016-2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.