La Centrul Regional de Afaceri Ziua Femeii ține până duminică | FOTO-VIDEO

70

La Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș de pe bulevardul Eroilor de la Tisa ziua doamnelor nu ține doar o zi ca îndeobște în alte părți. Dacă în calendarul cel simplu, pentru uzul general, doar ziua de 8 martie este dedicată doamnelor, în calendarul expozițional evenimentul ce are în centru jumătățile noastre mai frumoase durează până la sfârșitul săptămânii.


Salonul Industriei Ușoare oferă ocazia de a alege și oferi cele mai frumoase cadouri pentru Ziua Femeii.

Nu este o glumă. Între 8- 12 martie o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare este dedicat aproape în totalitate femeilor. Dar și domnii au acces pentru a face cadouri de suflet. Poate fi o mică bijuterie simplă sau antică și scumpă sau chiar o blană foarte elegantă și sofisticată. Acum e momentul. Totul este la preț ceva mai accesibil decât în marile magazine. Cam toate produsele sunt fie la preț de producător fie cu adausuri minime.
Peste 50 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, expun spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu lipsesc nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made.

Aurora Culea, organizatorul principal al evenimentului se ocupă de mulți ani de astfel de prezentări. Și totuși fiecare ediție este plină e surprize ce trebuie descoperite la fața locului. Cine are răbdare și caută pe îndelete pe la fiecare stand nu poate pleca fără ceva neosebit.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon. Mirosul imbietor de bucate alese atrage pe oricine.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 – 2000, iar duminică între orele 1000 – 1800.

Intrarea publicului este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ