”L-au ucis pe avocatul Ladanyi Eugen!” – acuzație gravă adusă de o fostă judecătoare la adresa magistraților din Timișoara

2398

Fosta judecătoare de la Judecătoria Timişoara, Carmen Obîrșanu, actualmente avocat în Baroul Timiş, a lansat un atac extrem de dur la adresa magistraţilor care au instrumentat şi soluţionat dosarul de corupţie al medicului cardiolog Caius Streian, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru o pretinsă luare de mită. Obârșanu îi acuză, nici mai mult, nici mai puţin, că şi-au adus contribuţia la uciderea avocatului Ladanyi Eugen scrie impactpress.ro.

“Cu o zi înainte să moară, colegul nostru a fost dus la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, însă nu a avut cine să-l opereze. Medicul Caius Streian, unul dintre cei mai buni chirurgi cardiologi din Timişoara, are interdicţie de a profesa timp de un an, pentru că aşa au decis judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara. Poate că, dacă era operat la timp, colegul nostru ar fi supravieţuit. Nu este corect că, într-un caz de malpraxis, când se operează greşit, iar pacientul nu mai potă fi salvat, medicul să profeseze în continuare, iar atunci când salvezi un om de la moarte, iar rudele îşi exprimă recunoştinţă, să ai intrerdictie de mai profesa“, a protestat Carmen Obirsanu.

Opinia să a fost împărtăşită şi de avocatul Florin Kovacs. Acesta spune că flagrantul coordonat de comisarul şef Mihaiela Scornea, de la DGA Timiş, în cazul medicului Caius Streian, are foarte multe necunoscute.

“În sala de judecată, pacientul operat şi salvat de la moarte de chirurgul Caius Streian, după o operaţie complicată pe inima, s-a pus în genunchi şi a afirmat că nu a ştiut nimic din ceea ce a făcut soţia sa, că niciodată nu l-ar fi reclamat pe medicul care i-a salvat viaţă. Este ciudat cum a nimerit soţia pacientului sediul DGA Timiş pentru a reclama faptul că i s-a cerut mită!”.

Reamintim că comisarul şef Mihaiela Scornea a fost numită în fruntea DGA Timiş, după mai multe flagranturi în care a fost delegată de procuroarea Lavinia Dumitrescu, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Sursa: impactpress.ro
Foto: ziarelive.ro

LĂSAȚI UN MESAJ