Kovesi face… Sinteza zilei: concluzii neadevărate! Anteniştii, la miting. ANAF le scoate sediile la licitaţie-VIDEO

229

O zi plină pe frontul evacuării sediilor care găzduiesc Antenele lui Dan Voiculescu, băgat în puşcărie. Anteniştii au ieşit la miting, s-au întâlnit cu cei de la ANAF şi au primit o lovitură de la Laura Codruța Kovesi, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Jurnaliștii și vedetele Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia TV și ZU au ieşit la miting, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, laolaltă cu telespectatorii lor HotNews a vorbit de 5.000 de participanţi!

Kovesi dă dreptate Antena 3? Şefa DNA: concluzii neadevărate, scoase din context și răstălmăcite

Laura Codruța Kovesi, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, a reacţionat după ce, în 18 februarie, la emisiunea „Sinteza zilei” transmisă de postul de televiziune Antena 3, au apărut titluri gen „Kovesi dă dreptate Antena 3” și „Șefa DNA recunoaște că Antena 3 nu trebuie evacuată”.

„Potrivit interviului citit la Sinteza zilei, șefa Direcției Naționale Anticorupție spune că, în cazul Antena 3, confiscarea terenurilor și clădirilor care au aparținut ICA nu vizează posturile TV care au aparținut lui Dan Voiculescu. Mai mult, Kovesi spune că ele nu au fost parte în dosar și sunt chiriașe în clădirile companiei Grivco”, precizează www.antena3.ro.

„…doamna Laura Codruța Kovesi aduce la cunoștința opiniei publice că postul de televiziune Antena 3 nu i-a cerut niciun punct de vedere pe acest subiect. Concluziile vehiculate în emisiunea Sinteza zilei din data de 18 februarie 2016 sunt neadevărate și se bazează pe o serie de afirmații făcute în anul 2014, scoase din context și răstălmăcite cu scopul vădit de a induce în eroare opinia publică”, anunţă Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA.

„Având în vedere că în emisiunea menționată, realizatorul/moderatorul (Mihai Gâdea) a acreditat ideea că procurorul șef al DNA, ca reprezentant al sistemului judiciar, este părtinitor în raport cu punerea în executare, de către organele fiscale, a respectivei hotărâri judecătorești definitive, doamna Laura Codruța Kovesi a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii să constate dacă neadevărurile difuzate sunt de natură să afecteze negativ și nejustificat opinia publică, în sensul de pune la îndoială autoritatea și imparțialitatea autorității judiciare”, încheie mesajul cei de la DNA.

ANAF anunţă că scoate la licitaţie sediile confiscate ale Antenelor

„Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanţii Antena TV Group SA şi a avut o întâlnire la sediul instituţiei. În cadrul discuţiei au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelelor potrivit sentinţei definitive nr. 888 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti în data de 08.08.2014 şi continuarea procesului de validare a executării acesteia. În conformitate cu OG. 14/2007 şi în cadrul procedurii de valorificare a imobilelelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate”, a anunţat vineri Fiscul.

Foto: https://www.facebook.com/Antena3Romania

CITEŞTE ŞI: Cunoscuta jurnalistă timişoreană Brînduşa Armanca se implică în conflictul Antenelor

LĂSAȚI UN MESAJ