Jocuri Olimpice Integrative speciale pentru elevii timișeni

317

Elevii cu nevoi speciale din județul Timiș au și ei Olimpiada lor și nu oriunde, ci chiar în curtea propriei școli… Liceul Tehnologic Special Gheorghe Atanasiu.

Peste o sută de elevi de gimnaziu și liceu au răspuns prezent invitației de a participa la concursul sportiv ”Jocurile Olimpice Integrative în Învățământul Special”. Startul acestui proiect județean cuprins pe C.A.E.J. 2017-2018 a adunat la un loc elevi de la toate școlile speciale de pe raza județului Timiș.

Curtea Liceului Tehnologic Special Gheorghe Atanasiu din Timișoara s-a dovedit neîncăpătoare joi dimineața; cei prezenți și-au atins limitele și s-au întrecut în probe atletice (viteză, rezistență și săritura în lungime), gimnastică, fotbal, tenis de masă și baschet sub supravegherea profesorilor Mădălin Marius Apostol și Cătălin Teodorescu. Categoriile de concurs au fost diferențiate pentru elevii cu deficiențe ușoare sau grave.

Premiile dulci și diplomele au răsplătit efortul sportivilor și întregul eveniment s-a încheiat cu o meritată gustare, prilej perfect pentru socializare. Au participat elevi de la CȘEI Dimitrie Ciumăgeanu, CȘEI Paul Popescu Neveanu, Liceul Teoretic Special Iris, CȘEI Constantin Pufan, CȘEI Alexandru Roșca Lugoj, CRAE Speranța Timișoara și gazdele de la Gheorghe Atanasiu.

Evenimentul ”Jocurile Olimpice Integrative în Învățământul Special” este un proiect ce cuprinde o serie de concursuri sportive ce poartă semnătura Liceului Tehnologic Special Gheorghe Atanasiu și a Inspectoratului Școlar Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ