Jandarmii au un mesaj special adresat elevilor

98

Mai sunt puține zile până va începe iar un an de mers la școală. Copiii ar trebui să fie cât mai feriți de evenimente neplăcute în drum spre și de la școală. Jandarmii, prin patrulele specifice, se alătură altor forțe ce veghează la liniștea generală. Tocmai pentru a obișnui copiii cu uniforma albastră și a vedea în ea un partener de încredere, militarii vor fi de față la festivitățile de deschidere de an.

În ziua de 11 septembrie, cu ocazia deschiderii anului școlar 2017-2018, cadre
militare din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, vor participa la festivități și vor da citire mesajului inspectorului general al Jandarmeriei Române, adresat elevilor, cadrelor didactice și părinților, transmițând printre altele: “… vă rugăm să ne fiți alături și să ne sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat de securitate … veniți de fiecare dată cu încredere la noi, semnalați-ne tot ceea ce vi se pare împotriva legii … dorind să ne aducem contribuția la extraordinara dumneavoastră menire educativ-formativă și, împreună, să creștem oameni demni, respectuoși și capabili să ia hotărâri responsabile într-o
societate din ce în ce mai complexă”.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, în anul școlar 2017-2018 asigură, prin efective proprii, măsuri de ordine publică în zona unui număr de 16 instituții de învățământ preuniversitar din municipiul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ