22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Jandarmii timișoreni pregătiți pentru noul sezon competițional

Joi, în municipiul Arad a avut loc o întâlnire a reprezentanților instituțiilor care au responsabilități pe linia prevenirii și combaterii violenței în sport, premergător deschiderii sezonului competițional 2021 – 2022.

Activitățile au avut loc în incinta Arenei sportive „Francisc von Neuman” și au fost coordonate de adjunctul comandantului Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara, colonel Zăgan Claudiu-Denis. La eveniment au luat parte reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Județului Arad, Serviciului Județean Poliție Transporturi Arad, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad, societății specializate de protecție și pază și Clubului Sportiv UTA.

Pe timpul întâlnirii au fost stabilite direcțiile de acțiune, modul de cooperare și canalele de comunicare între instituții. Activitățile s-au încheiat cu o aplicație practică desfășurată de efective ale Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :