22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Jandarmii timișoreni merg la „Gărâna Jazz Festival”…

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara asigură măsuri de ordine și siguranță publică la ediția din acest an a Festivalului de Jazz de la Gărâna.

În perioada 7 – 11 iulie a.c., zilnic, începând cu ora 18 până la încheierea manifestărilor, jandarmii se vor afla în zona „Poiana Lupului” din județul Caraș-Severin unde are loc evenimentul organizat de Fundația Culturală „Jazz Banat”.

Pentru îndeplinirea misiunii, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Poliție Județean Caraș – Severin și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al Județului Caraș – Severin.

Pentru ca manifestările să se desfășoare în condiții de siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, jandarmii recomandă participanților să respecte regulile stabilite de organizatori și cele impuse de starea de alertă.
În cazul în care participanții au cunoștință de săvârșirea de fapte antisociale, pot sesiza acest lucru forțelor de ordine aflate în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :