Jandarmii timișoreni merg la „Gărâna Jazz Festival”…

92

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara asigură măsuri de ordine și siguranță publică la ediția din acest an a Festivalului de Jazz de la Gărâna.

În perioada 7 – 11 iulie a.c., zilnic, începând cu ora 18 până la încheierea manifestărilor, jandarmii se vor afla în zona „Poiana Lupului” din județul Caraș-Severin unde are loc evenimentul organizat de Fundația Culturală „Jazz Banat”.

Pentru îndeplinirea misiunii, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Poliție Județean Caraș – Severin și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al Județului Caraș – Severin.

Pentru ca manifestările să se desfășoare în condiții de siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, jandarmii recomandă participanților să respecte regulile stabilite de organizatori și cele impuse de starea de alertă.
În cazul în care participanții au cunoștință de săvârșirea de fapte antisociale, pot sesiza acest lucru forțelor de ordine aflate în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ