Jandarmii timişoreni au mai prins un contrabandist de ţigări

126

Un alt vânzător de ţigări de contrabandă a fost surprins de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara în timp ce oferea spre vânzare 140 de pachete de ţigări de contrabandă în piaţa de pe strada Silistra (Calea Lipovei) din municipiul Timişoara.

Continuând eforturile depuse pe linia constatării faptelor infracţionale pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au depistat în cursul zilei de miercuri, 17 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 48 de ani care încerca să îi vândă unui pensionar mai multe cartuşe cu ţigări de contrabandă. Pensionarul a declarat că a vrut să cumpere cele şapte cartuşe de ţigări pentru mai mulţi vecini din bloc.

Traficantul, P.V. domiciliat în Timişoara, cunoscut comerciant de ţigări în zona pieţei de pe str. Silistra din Calea Lipovei, a fost condus la sediul unităţii de jandarmi iar cantitatea de 2800 de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă, dosar ce va fi predat pentru soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ