Jandarmii asigură măsuri de ordine publică, în misiuni, la sfârşit de săptămână

69

Indiferent de vreme, fie că va fi călduroasă ca vara sau mai răcoroasă ca o pseudo-vară, pentru jandarmii bănățeni va fi un final de săptămână fierbinte. Vor fi în zeci de locuri unde se adună mari mulțimi de cetățeni încercând să păstreze ordinea și liniștea atât de dorită.

Jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara sunt angrenaţi în misiuni de ordine publică, în acest sfârşit de săptămână.

Pentru ca evenimentele ce au loc în spaţiul public să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii asigură ordinea la manifestările cultural-artistice prilejuite de zilele cartierelor Kuncz şi Lipovei din municipiul Timişoara, zilele localităţilor Obreja, Bolvaşniţa şi Rusca din judeţul Caraş-Severin, rugile bănăţene din Darova, Jabăr, Johanisfeld, Diniaş şi Maşloc şi, de asemenea, la Nedeia Vulcăneană.

Echipaje de jandarmi asigură ordinea publică şi pe timpul desfăşurării „Festivalului Vânătorilor” ce are loc duminică, 1 iulie, în Poligonul de tir „Diana” de la Pădurea Verde şi la „Campionatul Naţional de Viteză în Coastă” din municipiul Reşiţa.

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, Gruparea Mobilă Timişoara cooperează cu inspectoratele de jandarmi judeţene din zona de responsabilitate, cu structurile de poliţie, poliţie de frontieră şi alte instituţii publice, în baza planurilor de cooperare încheiate.

LĂSAȚI UN MESAJ