24.4 C
Timișoara
joi 13 iunie 2024

Jandarmi luați la bătaie în Banat! Cum s-a finalizat conflictul de o violență extremă VIDEO

Două echipaje ale jandarmilor din Lugoj au fost nevoite să folosească forța, când au fost chemate să asigure punerea în aplicare a unei sentințe judecătorești.

Reprezentanți ai DGASPC Timiș s-au deplasat în localitatea Mâtnicu Mic pentru a ridica în regim de urgență doi minori care erau expuși la primejdii și neglijați de familie.

Având în vedere că există pericolul că sentința să nu poată fi pusă în aplicare, s-a apelat la sprijinul forțelor de ordine. Lucrurile au degenerat când părinților li s-a adus la cunoștință decizia magistraților, astfel că jandarmii au fost bruscați și amenințați cu moartea.

Bărbatul, deosebit de violent, s-a baricadat în casă alături de copii. Jandarmii au fost nevoiți să folosească spray-uri lacrimogene și să facă țăndări o ușa.

Într-un final, setința a fost pusă în aplicare însă localnicii susțin că au avut loc scene groaznice pe care nu mai vor să le vadă niciodată.

DGASPC Timiș a intervenit după ce mai mulți localnici au susținut că minorii au fost puși să doarmă într-un cort, deși era foarte frig și nu au fost înscriși la școală. Părinții, care se consideră traci, au fost implicați în mai multe scandaluri încă de la sosirea în țară, când nu au recunoscut autoritățile vamale și au refuzat să prezinte documentele la frontieră.

În urmă cu câteva luni, un băiețel al familiei a murit, părinții făcând atunci un alt scandal monstru, la Timișoara. Minorii au fost luați în custodie de DGASPC Timiș și sunt șanse mari să ajungă la o familie care să le ofere toate condițiile necesare unui trăi bun.

Băieții vor primi cu siguranță și asistență psihologică deoarece, cel puțîn in ultima perioada, au trecut prin traume greu de imaginat. Acțiunea jandarmilor a durat mai bine de două ore.

Sursa: lugojinfo.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :