Jandarmi înaintaţi în grad, cu prilejul Zilei Naţionale a României

131

Este o veche practică a celor ce poartă uniformă ca de cele mai mari sărbători ale țării să aibe câte o bucurie. Dacă nu prea se pot bucura de minivacanțele ce devin tot mai mari ca civilii măcar câte unii sunt răsplătiți cu avansări. Acestea sunt reglementate după anii de serviciu dar, în cauri excepționale, se fac și înaintări mai repede decât termenele minime de vechime.
Miercuri, 29 noiembrie, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, a avut loc festivitatea de înaintare în gradul următor a cadrelor militare, înaintea expirării stagiului minim în grad.
Pentru rezultate bune şi foarte bune obţinute în activitatea profesională şi pentru modul exemplar de executare a misiunilor, doi ofiţeri au fost înaintaţi în grad prin ordin al ministrului afacerilor interne şi cinci subofiţeri au fost înaintaţi în grad prin ordin al comandantului unităţii. Cu acest prilej, alţi ofiţeri şi subofiţeri jandarmi au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări şi diplome de merit.
În cadrul festivităţii organizate, s-a dat citire mesajelor transmise din partea conducerii Ministerului Afacerilor Interne şi a Jandarmeriei Române, cu prilejul aniversării Zilei Naţionale a României.
Iar după scurtele momente de destindere, ca deobicei, au adunat echipamentul și au pornit din nou în misiune.

LĂSAȚI UN MESAJ