Jandarmi atacaţi cu ranga şi ameninţaţi cu moartea

303

Ambele agresiuni s-au produs marţi, 6 august 2019, într-un interval de nici două ore. Cazurile par trase la indigo deşi au avut loc la 100 de kilometri depărtare. Jandarmii au intervenit pentru a linişti nişte petrecăreţi care dăduseră muzica la maximum şi făceau scandal.

La nici două ore distanţă una de cealaltă, membrii a două patrule de jandarmi din judeţul Galaţi s-au pomenit atacaţi şi ameninţai cu moartea de două grupuri de scandalagii din municipiile Galaţi şi Tecuci. Totul s-a întâmplat în seara de 6 august 2019. Primul incident a avut loc în jurul orei 21,40, când un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către dispeceratul secţiei la un bar aflat în Cartier Micro 21, unde un grup de persoane, aflat în faţa localului, deranjau locatarii din zonă, folosind expresii triviale. La faţa locului, jandarmii au identificat un grup de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 ani şi 44 ani, care consumau băuturi alcoolice şi vorbeau foarte tare.

Deranjaţi de faptul că jandarmii le-au solicitat să se legitimeze şi să intre în interiorul localului pentru a consuma băuturi alcoolice, unul dintre bărbaţi, în vârstă de 39 ani, a început să adreseze injurii oamenilor legii şi familiilor lor, de faţă fiind şi un copil minor. Jandarmii i-au solicitat acestuia să îi urmeze la autospeciala jandarmeriei pentru a-l putea identifica, bărbatul refuzând şi continuând ameninţările, motiv pentru care acesta a fost condus forţat, iar în momentul în care a fost urcat în maşină a început să o lovească cu picioare, provocându-i avarii.

Totodată, unul dintre prieteni, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, supărat de faptul că jandarmii îi conduc amicul la secţia de poliţie, a început să le adreseze injurii oamenilor legii, în mod repetat, motiv pentru care a fost condus, şi acesta, la autospecială unde împreună cu prietenul său a ajuns la sediul secţiei de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale.

Video, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.