Jandarm mort pe terenul de fotbal! Soția acestuia a leșinat

6454

Tragedie azi noapte la Arena Ionuț Popa din cartierul Subcetate (municipiul Arad), acolo unde Viorel Ciobota, un jandarm în vârstă de 48 de ani, a murit în urma unui infarct. Echipajul de la ambulanță a venit imediat dar nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Jucam de la ora 9.30, iar de vreo trei săptămâni nu am mai fost că nu ne adunam. Nu a trecut un sfert de oră și l-am văzut pe Vio cum cade. El stătea în poartă. Nu era un meci cu miză, sau cu scor, jucam așa de relaxare. A sărit imediat să-l ajute un medic stomatolog care joacă cu noi, iar prin telefon, de la 112, ne spunea ce să facem. Au sosit apoi medicii de la ambulanță, dar după o oră de încercări și manevre de resuscitare, Vio a fost declarat decedat…”, ne spune un martor ocular.

Cineva dintre cei care l-au cunoscut pe Viorel a sunat și pe soția acestuia să îi povestească ce s-a întâmplat. Soția sa a venit cât a putut de repede la arenă, iar în momentul în care s-a declarat decesul a avut un șoc, leșinând, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Din păcate este al treilea astfel de caz la Arad într-un interval de numai trei luni, în toate cazurile fiind vorba despre bărbați între 46 și 48 de ani. Două dintre aceste cazuri au fost mortale.

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ