Învinsă la căderea cortinei, Poli începe play-offul în deplasare

65

Handbaliștii timișoreni au pierdut ultimul joc al sezonului regular și vor intra în play-off de pe poziția a cincea. Poli va evolua contra lui CSM București în turul I cu meciurile unu și trei în deplasare și partida a doua în sala Constantin Jude.

SCM Politehnica Timișoara a pierdut chiar la ultimul asalt o clasare în Top 4 al Ligii Naționale. Înfrângerea de joi, de la Baia Mare, scor 31-23 (12-8), o coboară pe formația studențească de pe poziția a patra și anulează un avantaj al terenului propriu în meciul decisiv din play-off. Alb-violeții au făcut rocada cu CSM București la finalul stagiunii regulare, iar echipa din capitală va fi avantajată în meciurile 1 și 3 de terenul propriu.

Poli avea primă șansă al locul patru cu un rezultat pozitiv la Baia Mare. Obiectivul era în grafic în prima repriză, echilibrul s-a rupt după 25 de minute când violeții n-au mai găsit drumul spre gol și au încasat 5 goluri. În repriza secundă, avansul maramureșenilor s-a mărit până la opt goluri care avea să fie scorul final.

Poli: Orbovic 7 goluri, Lasica 3 goluri, Hrimiuc 3 goluri, Santeiu 2 goluri, Krsto Milosevic 2 goluri, Marjanovic 2 goluri, Șania 2 goluri, Cîmpan 1 gol, Fenici 1 gol.

Sfertul de finală cu CSM București începe chiar duminică, în capitală. Pentru jocul doi seria se mută la Timișoara, joia viitoare, iar în caz de meci decisiv, acesta se va disputa la București duminica viitoare.

Celelalte meciuri din sferturile de finală sunt: Steaua București – Minaur Baia Mare, Potaissa Turda – Dunărea Călărași, Dinamo București – AHC Dobrogea Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.