Investitorii prind rădăcini la Moldova Nouă

1131

Ieri a fost semnat contractul de achiziționare de către o firmă privată a unei clădiri dezafectate de pe strada Dunării din oraș. Societatea respectivă dorește să investească în clădire oferind oamenilor din zonă noi locuri de muncă.

”S.C. Arantronic S.R.L. este o companie care a decis să investească in Moldova Nouă, în aceasta clădire, aproximativ 500.000 de Euro și, cel mai important, să își mărească capacitatea de producție, dublându-și numărul de angajați, de la 80 – 90 până la 200 de angajați”, spune primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma.

După afirmațiile edilului, atragerea de investitori în orașul de pe Dunăre nu se oprește aici. Torma promite că în viitorul apropiat administrația locala pe care o conduce va îndeplini unul din principalele obiective pe care și le-a propus si anume, crearea de locuri de munca prin toate facilitățile permise de legislația in vigoare.

Primarul Adrian Torma si investitorii de la Moldova Noua (2)Pe de altă parte, primarul de la Dunăre îi asigură pe investitori de tot sprijinul său și le mulțumește pentru încrederea acordată orașului Moldova Nouă, în care oportunitățile vor crește odată cu deschiderea noului punct vamal de trecere a Dunării cu bacul.

”Este un pas mare pentru orașul nostru mai ales ca in Martie 2018 vom deschide punctul vamal din Desecare pentru trecerea frontierei cu Bacul, un alt pas in deschiderea de noi oportunități pentru Moldova Noua”, a mai spus edilul șef Adrian Torma.

LĂSAȚI UN MESAJ