10.3 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Întrerupere energie termică – miercuri, 20 decembrie 2023, lucrări Rețele Electrice Banat SA

Având în vedere notificarea transmisă de către Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT 62, planificate pentru ziua de miercuri, 20.12.2023, între orele 11ºº – 19ºº, Colterm Timișoara este nevoită să întrerupă furnizarea încălzirii, apei calde de consum și apei reci hidrofor în perimetrul punctului termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Iuliu Maniu și Platanilor, în total un număr de 22 de branșamente.
Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.
Colterm împreună cu Rețele Electrice Banat S.A., își cer scuze pentru disconfortul creat şi mulţumesc pentru înţelegere.

Alte subiecte :

20 de ani de Smithfield România, 4.600 de specialiști dedicați în a produce „Hrană bună. În mod responsabil.”

2024 marchează 20 de ani de la debutul operațiunilor Smithfield România și tot atâția de angajament continuu în formarea de cariere de succes. „De...

Prima ediție 2024 a Salonului Industriei Ușoare | FOTO-VIDEO

În perioada 21 - 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment tradițional în rândul...

Citește și :