10.3 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Întrerupere apă caldă și încălzire

Având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind efectuarea unor lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT 63, planificate pentru ziua de miercuri, 22.11.2023, între orele 09ºº – 17ºº, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și încălzirii în perimetrul punctului termic menționat.
Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Al. Odobescu, O. Goga, N. Labiș, C-tin Noica, C. Grofșoreanu – în total, un număr de 19 branșamente.
Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.

Alte subiecte :

20 de ani de Smithfield România, 4.600 de specialiști dedicați în a produce „Hrană bună. În mod responsabil.”

2024 marchează 20 de ani de la debutul operațiunilor Smithfield România și tot atâția de angajament continuu în formarea de cariere de succes. „De...

Prima ediție 2024 a Salonului Industriei Ușoare | FOTO-VIDEO

În perioada 21 - 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment tradițional în rândul...

Citește și :