Intrare ilegală în țară la prețul de 200 de euro. Ce au descoperit polițiștii de frontieră

65
A încercat să intre ilegal în țară oferind 200 de euro. Este pățania unui albanez care nu deținea documente pentru a trece vama legal, așa că a încercat să dea mită polițistului. Spre ghinionul albanezului, omul legii și-a anunțat superiorii și, în urma unui flagrant, străinul a fost reținut.
”În data de 14.04.2018, în jurul orei 14.00, un ofițer din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Porțile de Fier II a sesizat ofițerii din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Mehedinți despre faptul că la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetățean albanez a înmânat polițistului de frontieră odată cu documentele de călătorie și suma de 200 de euro, deoarece nu avea documentele necesare pentru a justifica scopul călătoriei și nu îndeplinea condițiile legale de ședere în România”, a transmis Poliția de Frontieră.
Întrebat despre cei 200 de euro, cetățeanul albanez a declarat că suma de bani este pentru a trece cu vederea faptul că nu îndeplinește condițiile legale de intrare în România și pentru a i se permite intrarea în țară.
”Urmare a sesizării polițistului de frontieră, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Mehedinți și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți s-au deplasat în Punctul de Trecere al Frontierei Porțile de Fier II realizând prinderea în flagrant a cetățeanului albanez”, mai spun oamenii legii.
Albanezul este cercetat acum pentru dare de mită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ