Interes scăzut în semifinala Cupei României

99

ACS Poli își continuă seria încărcată cu jocuri decisive pentru finalul de sezon. Returul semifinalelor Cupei României cu Astra trebuie doar bifat în așteptarea viitoarelor dueluri.

Miercuri seara, pe Dan Păltinișanu vine Astra Giurgiu în returul semifinalelor Cupei României. Un meci pe care Poli îl va aborda cu relaxare date fiind condițiile speciale. Fosta campioană a câștigat turul cu 4-1 și misiunea bănățenilor de a se califica pare imposibilă. Cu atât mai mult cu cât lotul este peticit de accidentări și suspendări iar perioada este foarte solicitantă.

ACS-ul a evoluat duminică în campionat, miercuri dispută returul cu Astra, sâmbătă trebuie să se prezinte în finala Cupei Ligii contra lui Dinamo, iar marți e decisivul cu Pandurii din play-out. ”Vom apela la multi jucători tineri în meciul cu Astra”, sună soluția găsită de staff-ul tehnic al bănățenilor pentru a acoperi meciul din semifinale.

Partida e programata miercuri, de la ora 19, pe Dan Paltinisanu. Jocul se vede si pe TV, pe canalele DigiSport si DolceSport.

Cea de-a doua semifinală a Cupei României își dispută returul joi, între FC Voluntari și CSU Craiova și se reia de la 1-0.

 

LĂSAȚI UN MESAJ