Întăriri din naționala Slovaciei

42

UVT Agroland și-a adus o campioană a Ungariei pe postul de coordonatoare de joc. Barbora Kosekova este numele celui mai recent transfer făcut de gruparea timișoreană.

Coordonatoarea naționalei Slovaciei va evolua în următorul sezon pentru UVT Agroland Timișoara. Ocupanta locului 5 în Divizia A1 acoperă astfel golul lăsat de Diana Balintoni, titulara acestui post plecată la Lugoj în acestă vară. Barbora Kosekova vine la Timișoara din postura de campioană a Ungariei în tricoul echipei Linamar Bekescsaba.

Voleibalista în vârstă de 24 de ani măsoară 1,78 metri a mai jucat în carieră pentru teamurile VK Královo Pole Brno, Doprastav Bratislava, VK Slávia Bratislava și ŠŠK Bilíková Bratislava.

”Agentul meu mi-a spus la că sunt dorită la Agroland. Acest lucru m-a impresionat în cel mai plăcut mod. Cunosc echipa din sezonul trecut, datorită colaborării dintre Agroland și Linamar Bekescsaba. Chiar dacă meciurile au fost amicale, nivelul a fost unul ridicat. Echipa are în componență multe jucătoare tinere și talentate, care dau 100%. Mi-a plăcut spiritul lor de luptă. Mi-am dat seama că se lucrează bine și că acest club își dorește cele mai bune rezultate. La fel îmi doresc și eu, astfel că ne-am înțeles”, a anunțat Kosekova pentru site-ul clubului.

Internaționala slovacă este cel de-al treilea transfer al timișorencelor în acestă vară după sârboaica Katarina Jovanovic și Roxana Iancu.

La cel de-al doilea an în prima ligă, Agroland se pregătește pentru un sezon extrem de important în care va lua startul și în Cupa Challenge.

 

LĂSAȚI UN MESAJ