Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA promovează educația în sănătate

157

București, 08 iunie 2018. Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu Rețeaua de sănătate Regina Maria, a demarat un program educațional adresat ciclului primar al școlilor publice din teritoriu.

Prima acțiune din program a avut loc în al doilea semestru al acestui an școlar și este parte a unui parteneriat strategic între cele două entități, gândit să se desfășoare pe termen lung. Programul a ajuns până acum la 1700 de copii din 200 de școli publice din județ, cărora le-au fost distribuite materiale cu rol educațional despre alimentația sănătoasă și spălatul corect pe mâini.

”Am început programul de educare în domeniul sănătății în școli ca o aliniere naturală la programele desfășurate deja cu succes de mulți ani pe plan internațional, dar și ca nevoie reală, palpabilă, de a crește generații sănătoase de copii. Împreună cu partenerul nostru, Regina Maria, am reușit să producem materiale frumoase și atractive pentru copii de clase primare, dar programul se va dezvolta astfel încât să cuprindă mai multe niveluri de vârstă și să acopere mai multe arii de interes din domeniul sănătății”, a declarat prof. Aura Codruța Danielescu, Inspector Școlar General Timiș.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a deschis prima unitate medicală din Timișoara la sfârșitul anului 2015. Între timp, Centrul Regional REGINA MARIA regional numară 6 sedii, dintre care 5 în Timișoara și unul în Lugoj: Policlinica Dr. Grigoras, Policlinica Iulius Mall, Policlinica Piata 700, Centrul de Medicina Muncii Piata 700, Punct de recoltare analize medicale, Policlinica Lugoj.

”Parteneriatul pentru educație pe care l-am demarat împreună cu Inspectoratul Școlar Județean pornește de la principiile prevenției și îngrijirii generale a sănătății care trebuie stăpânite cât mai devreme în viață.”, spune dl. Mihai Melciu, Director Campus Medical Regina Maria.

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul de servicii medicale private din România ce reunește peste 5.000 de angajați și colaboratori în cele 45 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 2,2 milioane de pacienți. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 465.000 de abonamente medicale.

În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 45 de locații proprii, 5 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 2 maternități, 8 campusuri medicale, 14 centre de imagistică, 20 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 230 de policlinici partenere în țară. Totodată, REGINA MARIA este prima companie care a introdus în România conceptul de abonamente medicale pentru companii, în urmă cu peste 20 de ani, și care a lansat prima gamă de pachete medicale destinate IMM-urilor și startup-urilor, indiferent de numărul de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ