22.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Inedit! Pregătire IT prin video-conferință pentru timișoreni – FOTO

Tocmai din îndepărtata Indie, vin informații IT pentru timișoreni. Un specialist reputat din India predă în aceste zile, la Timișoara, un curs gratuit în limbajul de programare Java.

Netex Java Academy oferă astfel celor trei grupe consecutive a câte 22 de participanți, șansa de a fi instruiți într-un mod mai special, prin videoconferință, de un trainer din India. Absolvenții performanți au posibilitatea imediată a unui loc de muncă. Organizatorii cursului spun că au recurs la această metodă de specializare pentru că, la ora actuală, maxim 10 la sută din absolvenții instituțiilor de învățământ superior din Timișoara care urmează o specializare în IT sunt pregătiți să intre direct în pâine. Cei mai mulți dintre ei au doar noțiuni de bază absolute insuficiente pentru ca un absolvent cu studii superioare să poată face față într-o firmă de profil.
În mod normal, un curs de acest gen costă minim 2.000 de euro de persoană, bani pe care-i plătesc organizatorii, conștienți că un tânăr care abia a terminat facultatea nu are de unde să scoată din buzunar sumele necesare. Calculul celor care au gândit o asemenea strategie este extrem de simplu: la finalul cursului, cei mai buni au un loc de muncă asigurat în cadrul firmei, fiind pregătiți să facă față exigențelor din acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Citește și :