INEDIT La Timișoara se discută despre cum poți să fii fericit la locul de muncă

295
angajat fericit

Un eveniment inedit va avea loc la Timișoara, în data de 14 iunie. Cei care dețin companii, angajați din departamentele de resurse umane, viitori antreprenori, studenți și angajați sunt așteptați să participe la o conferință în cadrul căreia se va vorbi despre cum poți să fii fericit la locul de muncă.

Acest lucru nu este o utopie în zilele noastre, dovadă stă numărul tot mai numeros al companiilor mari, firme mai mici și startup-uri care își dau seama cât de important este ca angajații să fie fericiți și împliniți la locul de muncă, dar și în timpul liber.

Astfel, persoanele care-și doresc ca mediul profesional în care activează să fie un loc al creativității în care toți cei implicați vin cu plăcere la muncă, contribuind la maximizarea rezultatelor obținute, sunt așteptate la conferința „Happiness at work”.

Invitații conferinței vor fi un speaker care organizează sesiuni despre motivarea angajaților, medicul timișorean Ioana Vârtosu, care va vorbi despre proiecte și activități non-profesionale în care angajații pot fi implicați la locul de muncă sau în timpul liber. Nu va lipsi de la eveniment nici instructorul de tango al IT-iștilor timișoreni, Maria Tîrtea, care va vorbi despre importanța dansului.

Conferința va avea loc în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara în data de 14 iunie, începând cu ora 15.00.  Preţul unui bilet pentru participarea la conferinţa “Happiness at work” este de 10 euro. Studenţii beneficiază de o reducere de 4 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ