Individ căutat pentru a fi arestat, blocat în trafic de polițiști după ce a încercat să fugă

39

Polițiștii din Arad au depistat un bărbat bănuit de contrabandă și cercetat pentru acest lucru, care s-a sustras anchetei penale. Bărbatul a încercat să fugă când a văzut patrula de Poliție, dar nu a reușit.

”Polițiștii au depistat ieri, în jurul orei 17.00, un autoturism parcat în afara părții carosabile, pe D.N. 69, pe raza localității Vinga, despre care exista suspiciunea că ar fi fost condus de un bărbat căutat de autorități. La vederea polițiștilor, bărbatul a intenționat să plece, fiind blocat de o patrulă de poliție la puțin timp după ce s-a pus în mișcare.

În urma identificării conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 33 de ani, din Arad, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat și că se sustrage urmăririi penale într-un dosar penal de contrabandă cu țigarete, cercetat sub coordonarea directă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a transmis IPJ Arad.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ