Indiferența edililor poate ucide! Un pericol mortal îi pândește pe timișoreni, aproape de centrul orașului! – foto-video

560

La doi pași de centrul Timișoarei, pericolul stă la pândă. Asta, la trei zile distanță de vijelia care a răvăși capitala Banatului.

Moartea poate veni în orice moment, pentru oricare cetățen al urbei care trece – într-o plimbare sau să-și facă aprovizionarea – spre Piața din Iosefin. Un ornament imens de pe clădirea de la colțul Bulevardului Dragalina cu Strada Tinereții, desprins de vijelia de duminică stă să cadă în orice moment, la o rafală mai puternică de vânt.

Pericol Iosefin 3

Doar printr-o minune, ornamentul cu pricina nu a făcut duminică pagube sau victime. S-a oprit cuminte la marginea acoperișului și așteaptă momentul potrivit.

Pericol Iosefin 2

Ce au făcut autoritățile? Au demarcat trotuarul cu o bandă de atenționare, fără să avertizeze trecătorii cu privire la pericolul la care se expun dacă ignoră ”bariera”. Astăzi, banda era ruptă deja în câteva locuri de cei care voiau să intre la magazinele de la parterul blocului respectiv.

Pericol Iosefin 1

Acum două zile, o mașină de intervenție a Pompierilor Militari era oprită vizavi de zona cu risc dar nu s-a întâmplat nimic. Probabil că autoritățile locale așteaptă să se mai întâmple o nenorocire și să dea vina pe alții. Poate pe proprietarii blocului, care nu s-au cățărat pe acoperiș, să dea jos ornamentul buclucaș.

LĂSAȚI UN MESAJ