Încrezători înaintea ultimei runde a Ligii I

85

ACS Poli nu acceptă ideea de a fi dinainte învinsă în ultima partidă a sezonului regular deși nimeni nu îi acordă nicio șansă vineri, la Craiova.

Liga I se află în fața ultimei runde din prima parte a stagiunii. De vineri până duminică sunt programate partidele ce vor stabili exact componența celor două grupe, play-off și play-out. Pentru ACS Poli ultima rundă aduce o deplasare aparent imposibilă la Craiova, a treia clasată în Liga I și una dintre pretendentele la titlu.

Timișorenii reprezintă singură echipă fără niciun punct câștigat de la reluarea întrecerii și merge pe noua bijuterie din Bănie cu trei înfrângeri legate. Elevii lui Leo Grozavu promit să schimbe statisticile în partida de pe noul Ion Oblemenco, vineri, ora 20.45.

”Ne dorim cu ardoare să lăsăm o impresie pozitivă. Nu trecem prin cea mai fastă perioadă. Ultimele rezultate au fost în totală contradicție cu ce ne-am propus. Din păcate, trebuie să acceptăm realitatea, să avem orgoliu și să demonstrăm că valoarea Timișoarei este cu totul alta. Dar, degeaba vorbim dacă pe teren nu demonstrăm asta, dacă în joc facem greșeli individuale, de interpretare”, a subliniat antrenorul Leo Grozavu.

ACS-ul se află la doar 7 puncte de locurile cu emoții iar înjumătățirea punctajului ar aduce-o la o înfrângere distanță de locul de baraj. Fără să punem la socoteală rezultatele indirecte nefavorabile din ultima rundă. Totuși, situația este văzută altfel în vestiarul violeților.

”Să nu uităm că suntem echipa care anul trecut ne-am salvat de la minus 14 puncte în sezonul precedent. Din punctul meu de vedere, situația nu este așa de dramatică precum crede lumea. Veți vedea că va veni timpul să câștigăm și se vor lega victoriile. Sunt sigur că vor veni și zile mai bune”, a completat portarul Cătălin Straton.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.