Incredibil! O procuroare din Timişoara, urmărită de un asasin plătit, după ce a devoalat mafia imobiliară din justiţia locală

8687

A avut curajul să deschidă Cutia Pandorei şi să declanşeze cea mai mare anchetă vizând mafia imobiliară din Timişoara şi legăturile acesteia din justiţie. A fost ameninţată cu moartea şi chiar urmărită de un asasin plătit. Cine este celebra procuroare din Timişoara care şi-a făcut mulţi duşmani între cei certaţi cu legea puteţi afla citind ediţia de mâine a săptămânalului Banatul Azi.

Tot în ediţia de mâine puteţi afla ce se va întâmpla cu zonele verzi din Timişoara, ce avantaje şi ce dezavantaje ne-au adus apartenenţa la UE şi la NATO, de ce producătorii agricoli din Timiş nu cred în Legea hypermarket-urilor, cum a fost vândut patrimoniul Timişoarei, cum s-a rezolvat la Timişoara dilema din Babilon, ce prformanţă a reuşit Atletico Textila din Timişoara, cine este profesorul timişorean care a explorat toţi munţii României, dar a ajuns şi la Polul Nord, în Siberia, în Tibet, în Australia sau în Mongolia, care este comuna timişeană aflată în topul celor mai bogate şi dezvoltate din România, care sunt tradiţiile de Dragobete sau cele de Lăsatul Secului în Banatul Montan.

Săptămânalul Banatul Azi apare joia şi se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş.

2 COMENTARII

    • Carmen Obarsanu, o victima a stapanilor orasului – clanurile posesoare de spitale si case cu turnulete in zona centrala. Cei care cunosc cazul avocatei Obarsanu nu se mai mira acum de cazul procuroarei Carstea care este „firesc” intr-un asemenea oras mafiot, stapanit de mult timp de „meseriasii” din lumea contrabandei, a furturilor, a smenurilor, a mismasurilor cu acte false si retrocedarilor dubioase, a amenintarilor si atacurilor armate.

LĂSAȚI UN MESAJ