Inconștiență la volan. Depășire în mare viteză, într-o curbă: trei mașini, forțate să iasă în decor VIDEO

310

Un şofer a intrat în depăşire într-o curbă periculoasă pe o şosea îngustă din judeţul Tulcea şi doar prezenţa de spirit a celorlalţi conducători auto, de pe contrasens, a dus la evitarea unui impact nimicitor.

Şoferul iresponsabil are numărul de înmatriculare TL 74 WAS şi a fost filmat de o cameră de bord cum intră în depăşire a unui vehicul de mare tonaj, într-o curbă periculoasă de pe şoseaua îngustă din judeţul Tulcea.  Cei care vin din sens opus evită în ultimul moment ciocnirea, care putea fi o ciocnire în lanţ, pentru că şoferul inconştient a forţat nu mai puţin de 3 maşini să tragă mult dreapta, ieşind în decor.

Înainte de cea de-a 4-a maşină, şoferul a revenit pe banda sa, în spatele vehiculului greu.  Publicaţia „Tulcea noastră“ scrie că IPJ Tulcea a identificat şoferul care era să bage în mormânt oameni nevinovaţi. „Urmare a vizionarii imaginilor surprinse în trafic, la data de 17.07.2020, poliţiştii tulceni au identificat şi sancţionat conducatorul auto, cu amendă contravenţională, luându-se totodată şi măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a comunicat IPJ Tulcea.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ