Inclusă printre favorite în Cupa României

293

ACS Poli va fi cap de serie la tragerea la sorți a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la fotbal. Chiar și așa elevii lui Ionuț Popa pot să nimerească în compania oricărui adversar rămas în competiție.

Federația Română de Fotbal a anunțat componența urnelor în vederea optimilor de finală ale Cupei României. Fază care se va disputa în perioada 13-15 decembrie într-o manșă unică. ACS Poli a fost inclusă în urna favoritelor alături de marile favorite Steaua, Dinamo, Astra, etc.

Asta nu le garantează violeților o tragere facilă în primul rând pentru că în urna B le regăsim CSU Craiova, FC Voluntari sau Gaz Metan Mediaș. În plus, doar cinci formații vor fi împerecheate între cele două urne, alte trei dueluri vor fi compuse între echipele din urna A. În cel mai fericit caz Poli poate nimeri cu una dintre cele patru divizionare inferioare rămase în cursă, CS Mioveni, Dacia Brăila, CS Afumați și Luceafărul Oradea. Varianta puțin dorită reprezintă un duel cu Steaua, Astra, Dinamo sau CFR Cluj.

Tragerea la sorţi a programului optimilor se va efectua joi, 17 noiembrie, de la ora 11, la Casa Fotbalului. Optimile de finală ale Cupei se vor desfășura în zilele de 13, 14 și 15 decembrie în funcție de televizări.

Urna A: Astra Giurgiu, Steaua București, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo București, Viitorul Constanța, ASA Târgu Mureș, CSM Poli Iași , CFR Cluj, Dacia Brăila, CS Afumați, ACS Poli; Urna B: CSU Craiova, FC Voluntari, Gaz Metan Mediaș, CS Mioveni, Luceafărul Oradea.

Sferturile de finală ale Cupei se desfășoară în 29 martie, semifinalele au loc în dublă manșă în 26 aprilie-17 mai, iar finala e în 27 mai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ