Începe șantierul de 5,5 milioane de lei pentru modernizarea a 800 de metri de stradă

400

Încep lucrările de modernizare a srăzii Grigore Alexandrescu, pe tronsonul cuprins între Calea Torontalului și Calea Aradului. Șantierul va dura opt luni. Se reabilitează 800 de metri de stradă cu o peste 5,5 milioane de lei.

”Tronsonul de drum ce urmează a fi modernizat face parte din traseul inelului IV de circulație al Municipiului Timișoara ce leagă partea de sud a orașului (Calea Buziașului) de partea nordică (Calea Torontalului- Grigore Alexandrescu)”, a transmis Primăria Timișoara. Se va amenaja la o lățime a părții carosabile de 12 metri, cu două benzi de circulație pe sens a câte 3 metri fiecare, rigolă la bordură pe toată lungimea străzii, încadrarea părții carosabile cu borduri mari.

Se va amenaja o intersecție giratorie pe Calea Torontalului, la intersecția cu strada Grigore Alexandrescu cu 4 intrări în sens, respectiv Calea Torontalului (înspre Timișoara)- 3 benzi, Calea Torontalului (înspre Sânnicolau Mare) – 2 benzi, str.Grigore Alexandrescu (dinspre vest)- 1 bandă, str.Grigore Alexandrescu (dinspre est) – 2 benzi și 4 ieșiri din sens, Calea Torontalului (înspre Sânnicolau Mare) – 2 benzi, Calea Torontalului (înspre Timișoara)- 2 benzi, str.Grigore Alexandrescu (înspre vest) – 1 bandă, str.Grigore Alexandrescu (înspre est)- 2 benzi.

În sensul giratoriu vor fi amenajate benzi de circulație cu lățimea de 5 metri. Nu vor lipsi pistele de biciclete pe ambele sensuri, trotuarele noi sau zonele verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ