Începe Revolution Festival! Concerte, circ şi relaxare timp de 3 zile

478

Muzeul Satului Bănăţean îşi deschide, joi, porţile pentru distracţie. Zeci de mii de timişoreni, dar şi turişti, sunt aşteptaţi să participe la Revolution Festival, eveniment ajuns la a patra ediţie. Vor fi trei zile pline de fiesta, circ și relaxare.

Concertele sunt centrul festivalului şi anunţă capete de afiș internaționale precum Gogol Bordello, Dub FX sau Wilkinson. Nicole Moudaber, Raresh, Ion Ludwig, Barac și Gescu sau Livio & Roby, 1000mods, Mortiis, Dordeduh sau The Hellfreaks.

Harta festivalului include 10 zone de concert sau petreceri, 6 baruri (inclusiv un bar cu vinuri), 2 zone chill, o zonă de mâncare, un camping, o zonă artistică, un bazar al artizanilor și-un colț cu haine și produse Revolution, un loc de joacă pentru copii, un cort de prim ajutor, dar și un backstage și colț al presei și multe surprize.

Zona copiilor așteaptă cele mai jucăușe ființe, în timp ce campingul va oferi cele mai bune servicii, cuprinzând dușuri, WiFi și loc de alimentare cu curent. Iar ca o activitate comodă suplimentară, se vor proiecta filme.

R:EVOL:UTION Festival are loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, iar bilete se mai găsesc la intrare cu 129 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ