Începe curățenia la Poli; Roșu și Cârstocea puși pe liber

489

ACS Poli Timișoara vrea să intre în 2017 cu un lot subțiat. Cinci jucători sunt pe lista neagră a bănățenilor, Roșu și Cârstocea fiind primii la care s-a renunțat în această iarnă.

Anunțata acțiune de curățenie din lotul bănățenilor a demarat la final de an. Oficialii clubului de pe Dan Păltinișanu au intenționat să se despartă de cinci nume ce au fost folosite mai puțin sau au dat un randament sub așteptări în toamnă. Șefii au trecut rapid la fapte și deja au rupt contractele cu doi oameni, iar discuțiile se poartă cu alți trei fotbaliști.

Mijlocașii Alin Cârstocea și Roșu sunt primii cu care Poli a încheiat colaborarea. Despărțirea a fost confirmată de președintele Sorin Drăgoi: ”Am analizat situația fiecărui jucător și am ajuns la un număr de 5 jucători cu care vream să încheiem colaborarea. Cu Roșu și Cârstocea am încheiat deja, mai sunt 3 jucători cu care vrem să încheiem contractele. Ei își vor primi banii și e bine pentru noi că scăpăm de salariile a cinci jucători”.

Cârstocea, mijlocaș stânga de 24 de ani, a evoluat în 18 meciuri cu un total de 935 de minute petrecute în teren pentru Poli și a marcat un singur gol. Jucătorul venise în vară liber de contract de la Viitorul Constanța. Mijlocaș ofensiv, Iulian Roșu a fost prezent în doar 8 partide, doar de două ori din postura de titular. Jucătorul de 22 de ani venise în vară liber de contract de la Astra Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ