2.2 C
Timișoara
vineri 8 decembrie 2023

Începe, au ba, demolarea Stadionului Dan Păltinișanu? Aceasta e întrebarea!

Consilierii județeni au aprobat documentația tehnico-economică și indicatorii pentru construirea noului stadion cu 30.000 de locuri de la Timișoara.

Autoritățile așteaptă ca Guvernul să emită hotărârile de aprobare a noii investiții pentru a putea demola arena Dan Păltinișanu.

Județul Timiș va participa cu 5% la finanțarea acestui obiectiv de investiții, spune președintele administrației județene, Alin Nica.

“E unul dintre principalele noastre obiective și mă bucur că, aici, indiferent de culoarea politică, toată lumea face lobby pentru acest obiectiv și ne așteptăm, cât de curând, să avem acele hotărâri de Guvern aprobate. Evident, după ce se aprobă în comisia tehnico-economică a indicatorilor tehnico-economici să purcedem la demolarea efectivă a vechii arene, respectiv la procedurile de achiziție publică, prin CNI, a lucrărilor de execuție pentru noua arenă”, spune Alin Nica.

Vă reamintim, la finalul lunii septembrie, premierul Marcel Ciolacu le-a promis membrilor galeriei Politehnicii Timișoara că va debloca situația stadionului.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

UVT instalează machetele tactile în toate spațiile din sediul principal

UVT a lansat proiectul „MapSense - Navigating the World by Touch”, un proiect unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile toate...

„Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât și pe plan național și internațional“ opinează Dominic Fritz

Anul 2023 a reprezentat pentru Timișoara un an excepțional, care a depășit așteptările tuturor. „Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât...

Citește și :