Încep noi lucrări de întreținere la stadionul de rugby

94

S-a finaliza licitația organizată de Primăria Timișoara pentru întreținerea Stadionului de Rugby „Gheorghe Rășcanu”și prestatorul va începe furnizarea serviciilor respective.
A fost semnat Acordul cadru și primul contract subsecvent pe șase luni pentru servicii de întreținere a terenurilor de sport cu suprafață de iarbă naturală și a zonelor verzi limitrofe acestora, din incinta Stadionului de rugby „Gheorghe Rășcanu”.
„Creăm condiții de calitate pentru sportul timișorean și sper să putem urmări, în continuare, realizările echipei orașului nostru de rugby pe plan național și local. Avem în atenția noastră atât sportul de performanță cât și cel de masă și vrem să putem asigura echipele noastre care performează că nu vor mai avea bănci rupte sau gazon neîngrijit. Cu fiecare investiție de acest tip, ne apropiem de Timișoara pe care o dorim, Timișoara care prețuiește sportul”, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Serviciile de întreținere incluse sunt:
-desfundarea solului la cazma pe teren, greblat, așternerea stratului de pământ vegetal;
-înlocuirea porțiunilor de gazon cu gazon de tip rulou;
-cosit, plivit, supra-însămânțare, înnisipare, tundere mecanică a gazonului, compactare, aerare;
-montarea mobilierului urban(bănci din lemn pe suport metalic, coșuri de gunoi), repararea mobilierului urban;
-servicii privind tratamentele împotriva dăunătorilor, a buruienilor și aplicarea de îngrășăminte (erbicidare, tratamente fitosanitare);
-întreținerea sistemului de irigații-aspersoare.
Executant: Societatea BARIERRA SYSTEM SRL. Valoarea contractului este de 268.612 lei (fără TVA). Durata contractului este de un an.