Next 2 Bikers sau două moto-zile pline la Plaja Nouă

238

Moto Aikon este o comunitate de motocicliști din Timișoara, înființată în 2019, care numără până în prezent 350 de membri. Și care crește, fiindcă iubitorii de pe cai putere pe două roți și entuziaștii care vor să lase o amprentă pozitivă în societate nu lipsesc. Mai mult, sunt printre noi și își pot găsi în cadrul asociație „motorul” potrivit.
Adică dorința de a-ți ajuta oricând aproapele, de a investi în oameni, a crede în principii, a iubi și proteja natura, cum sunt enunțate cel patru axiome ale asociației.
Și cum mijlocul lui august e o perioadă cât se poate de potrivită întâlnirilor dintre pasionații de motoare, Moto Aikon vă invită să descălecați o șa vineri, 12, și sâmbătă, 13 august, la Plaja Nouă din Sânmihaiu Român, pentru a lua parte la prima ediție a evenimentului Next 2 Bikers, o moto-întâlnire cu familiile și prietenii.
În prima zi, vineri, 12 august, începând cu ora 17.00, veți putea vizita standurile de prezentare ale celor care au susținut demersul Moto Aikon: Fabian Telisca, cu KTM România, și Vand Ture, Vlad Neaga, ATVRom, Aerodrom Golden Wings, ZF Sprocketsi, Moto TM și Red Motor Timișoara.
De la ora 20.00, se va cânta alături de Alex Anca, iar apoi Teodora va lumina seara cu un fireshow by Theo’s fire flow arts.
Sâmbătă dimineața sunteți așteptași să vă relaxați împreuna cu familia și prietenii, în timp ce copii pot participa la un atelier de prelucrare a lutului, cu Laura Sasu.
Fiindcă Moto Aikon susține tinerii piloți Vlad Neaga, Fabian Telișcă, Denis Brăescu, Vlad Bar, Șerban Creșneac, și Radu Buzatu le vor împărtăși celor mici experiențele pe care le-au avut până au ajuns pe circuit.
Apoi, echipa La Plaja Nouă va provoca pe toată lumea la adrenalină, cu wakeboard și paintball sau volei și fotbal, pentru pasionații de sporturi de echipă, iar celor mai îndrăzneți, băieții de la Aerodromul Golden Wings vor oferi clipe de suspans la înălțime.
Accesorii importante: zâmbete, costum de baie și cort (în perioada evenimentului, camparea este gratuită).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.