Încep meciurile decisive cu primul hop – Steaua

62

”Leii” și-au aflat adversarul din turul I al play-offului Ligii Naționale într-o serie programată în 5 acte ce va începe în 3 mai. Timișorenii au încheiat sezonul regular pe poziția a cincea.

CSM Steaua București este primul oponent al baschetbaliștilor timișoreni în druul către finala campionatului. Ocupanta poziției a patra, trupa din capitală va fi avantajată în această serie, urmând a fi gazdă în trei jocuri, în timp ce BCT-ul va juca în propriul fief doar în două rânduri.

Alb-violeții pregătiți de Tudor Costescu intră în play-off din postura echipei de pe locul 5 cu un bilanț de 20 de victorii și 12 înfrângeri. Au însă un 3-1 în partidele directe cu Steaua din acest sezon.

Meciurile cu Steaua se joacă în București în 3, 5 și 14 mai, respectiv în 9 și 11 mai la Timișoara. Învingătoarea acestui sfert de finală se califică într-o semifinală în care vor înfrunta campioana Universitatea Cluj sau Phoenix Galați.

Celelalte jocuri din sferturile de finală sunt: Universitatea Cluj-Napoca – Phoenix Galați, CSU Sibiu – SCMU Craiova, CSMU Oradea – BCMU Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ