Încep demolările în Piaţa Timişoara 700

1242

Aspectul inestetic şi mizeria din Piaţa Timişoara 700 a ajuns să îl deranjeze pe edilul şef al oraşului. Acesta a trimis echipe mixte, formate din angajaţi ai Primăriei, ai Poliţiei Locale şi ai societăţii Pieţe SA să identifice problemele şi să vorbească cu comercianţii.

În urma controalelor, autorităţile au constatat că există mai multe construcţii ridicate fără autorizaţie şi acum vor să le demoleze.

„În această săptămână se va proceda la demolarea bazinului de peşte aflat în apropierea City Business Center. S-a construit un bazin, fără autorizaţie, în anii 90 şi dă un aspect groaznic zonei. Am avut un proces cu firma şi l-am câştigat. Vom trece la demolarea acelui bazin”, a declarat Nicole Robu.

Şi demolările nu se opresc aici. „În două săptămâni vom pune în executare şi ordinul de demolare a unei construcţii fără autorizaţie, lângă fosta cramă din Piaţa 700”, a mai spus Robu.

Din zona pieţei agroalimentare vor dispărea şi ghenele de gunoi, care acum împrăştie un miros urât în toată zona. Primarul Robu spune că acestea vor dispărea de acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ