10.2 C
Timișoara
luni 2 octombrie 2023

Încep admiterile la universitățile din Timișoara

Universitățile din Timișoara, se pregătesc intens pentru a primii noii absolvenți de liceu la admiterea de vară care va începe în data de 3 iulie.

Universitatea de Stiințele Vieții “Regele Mihai I” are disponibile 1.000 de locuri, dintre care 600 sunt la ciclul de licență și 400 la master. Peste 90% dintre absolvenții de aici se integrează cu succes pe piața muncii, ceea ce reprezintă un argument puternic în alegerea lor, spune rectorul Cosmin Popescu.

Universitatea de Vest din Timișoara, una dintre cele mai mari din regiune, oferă oportunități educaționale la scară largă. Sunt peste 6 mii de locuri la ciclul de licență și peste 4.500 la masterat.

Prorectorul Mădălin Bunoiu evidențiază cele 79 de programe de licență și 92 de masterat, din diverse domenii, și speră ca din toamnă universitatea să aibă încă două programe inedite.

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara oferă 440 de locuri la buget, la Facultatea de Medicină, 100 la Dentară și 90 la Farmacie. În total, sunt 630 de locuri la buget și alte 510 locuri la taxă.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Copiii domnului Ion Iliescu

De câteva zile, presa frământă un nou subiect: luarea de mită de care, în aparență, se face vinovat dl Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean...

Înfrățirea între două orașe europene Gera și Timișoara trăiește prin colaborarea concretă a instituțiilor și a oamenilor

La Primăria Municipiului Timișoara a avut loc ceremonia de aniversare a 25 de ani de înfrățire între orașul nostru și Gera (Germania). Evenimentul s-a...

Citește și :