Incendiu provocat de un copil a devastat o gospodărie în vestul țării

239

Luni, 18 iunie 2018, în jurul orei 17.30, pompierii Secției Beiuș au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje din cadrul unei gospodării din localitatea Sitani, comuna Pomezeu, informeaza ISU Crisana
La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul era generalizat la nivelul întregului hambar, flăcările afectând și o parte din acoperișul unei anexe lipite de locuință și amenințând să se extindă la o construcție auxiliară din cadrul gospodăriei vecine, situată la o distanță de aproximativ un metru.

Timp de aproximativ 2 ore și 25 de minute, pompierii militari au acționat cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să împiedice propagarea incendiului la locuință și la construcția învecinată, salvând astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Au ars hambarul, circa 120 kilograme fân, aproximativ 4 metri cubi lemn de construcție și circa 10 metri pătrați din acoperișul anexei.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, jocul copiilor mai mici de 6 ani, cu focul. Din fericire, în acest caz, copilul nu a fost rănit.

Sursă: infooradea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ